Tekstschrijver voor aansprekende teksten

Je wilt jouw doelgroep laten weten wat je doet en waarom ze bij jou aan het goede adres zijn voor het product of dienst dat jij aanbiedt. Maar hoe schrijf je het zo op dat de boodschap ook jouw doelgroep bereikt en dat je het doel ermee behaalt dat je voor ogen hebt? Hoe bouw je de tekst of, zodat jouw boodschap goed overkomt? En wat voor tekst moet het zijn; een persbericht, nieuwsbericht of een artikel voor jouw eigen media?

Als tekstschrijver help ik je hier graag bij. Als redacteur (her)schrijf ik met een frisse blik snel en deskundig teksten voor je. Teksten die de lezer aanspreken en waarmee jij jouw doel behaald. Het inschakelen van een tekstschrijver kost misschien iets, maar die investering verdien je altijd weer terug!

Schrijven van teksten en artikelen

Je schakelt mij in voor het (her)schrijven van teksten, voor o.a.:

  • persberichten.
  • berichten voor je social media kanalen.
  • artikelen voor magazines, personeelsbladen, etc.
  • artikelen over de organisatie en haar medewerkers, klanten, bewoners, cliënten (interviews).
  • teksten voor websites (seo) en intranet.
  • teksten voor folders, brochures, jaarverslagen, etc.

Wil je bestaande teksten laten herschrijven? Ook die opdracht kun je bij mij neerleggen. Ik zorg ervoor dat stoffige of oubollige teksten weer lekker leesbaar worden.

Content plaatsen op website of social media

Heb je een Facebookpagina aangemaakt, maar ontbreekt de tijd om deze regelmatig te voorzien van nieuwe berichten? Of weet je niet goed hoe je jouw website actueel houdt met nieuwe berichten? Geen nood, ik help je. Door mijn ervaring als webredacteur kan ik met veel verschillende content management systemen uit de voeten en zorg ik dat jouw social media kanalen of website continu voorzien is van leuke, aansprekende en informatieve berichten. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden

Lid van: