Teksten schrijven

Je hebt een freelance tekstschrijver nodig voor boeiende en aansprekende verhalen. Een redacteur die met een frisse blik snel en deskundig teksten voor je (her)schrijft.

Schrijven van verschillende teksten

Je kunt mij inschakelen voor het (her)schrijven van content voor:

  • websites (seo).
  • social media.
  • nieuwsbrieven of folders en brochures.
  • zakelijke brieven, mails, etcetera.
  • mooie verhalen over een organisatie en haar medewerkers, klanten, bewoners, cliënten (interviews). Een voorbeeld hiervan is dit verhaal van een ex-patiënt van de Intensive Care, dat ik voor Treant Zorggroep heb geschreven. Of mijn artikel over een cliënt in een verpleeghuis.
  • boeiende artikelen voor magazines, het personeelsblad of andere middelen.

Content plaatsen op website of social media

Ontbreekt het je aan tijd om je eigen social media of website te vullen met content? Geen nood, ik heb ervaring met diverse content management systemen waardoor ik je snel en vakkundig uit de brand help. Ook kan ik nieuws voor social media voor je posten, nieuwsbrieven en persberichten voor je maken en versturen. Vraag naar de mogelijkheden

Schuiven naar boven