Communicatieadvies

Help! Je zoekt dringend een interim communicatieadviseur of je hebt snel communicatieadvies nodig? Als freelance communicatieadviseur help ik je op verschillende manieren.

Interim communicatieadviseur

Als freelance communicatieadviseur sta ik je graag bij in de communicatie van je dienstverlenende organisatie. Wat kan ik voor je betekenen? 

  • Tijdelijke ondersteuning op de communicatieafdeling als communicatieadviseur, communicatiemedewerker of (web)redacteur.
  • Tijdelijke ondersteuning als communicatieadviseur bij projecten.
  • Advies en uitvoering voor (startende) ondernemers.
  • Advisering en/of uitvoering voor een instelling, vereniging of stichting.

Vanuit huis of (zo nodig) op locatie, als je dat liever hebt.

Communicatieadvies voor ondernemers

Ik help ook zelfstandig ondernemers bij hun communicatie(activiteiten). Want als je als ondernemer alle ballen tegelijk in de lucht wilt houden, dan is het fijn als je een deel van de communicatiewerkzaamheden kunt uitbesteden. Snel, vakkundig, in goed overleg en zonder dat je veel extra tijd kwijt bent aan uitleg. Zodat jij kunt concentreren op jouw klus, en ik je met het communicatiedeel ontzorg. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het (her)schrijven van teksten voor websites, nieuwsberichten, persberichten of social media.

Mijn ervaring

De afgelopen twintig jaar heb ik veel ervaring opgedaan in dienstverlenende en maatschappelijke bedrijven in Noord-Nederland en de kop van Overijssel. Waarvan de helft van de tijd in de zorgsector. Hierbij heb ik me zowel beziggehouden met interne en externe als online communicatie. Ook heb ik veel ervaring met communicatie over projecten, zoals de lancering van een nieuwe website of intranet of de communicatie rond een nieuwbouwproject of verhuizing van locaties. 

Op mijn Linkedin-profiel lees je meer over mijn ervaring. 

Schuiven naar boven